Dine in fasa 1 - Boleh 'dine

1 fasa dine in Kebenaran Dine

1 fasa dine in Dah boleh

Dah boleh dine in , berkelah dan bersukan di negeri Fasa 1 PPN tapi..

1 fasa dine in Fasa 3:

1 fasa dine in 'Dine

1 fasa dine in 'Dine

1 fasa dine in Negeri Fasa

1 fasa dine in Negeri

Fasa 3: Belum Vaksin Pun Boleh Dine

1 fasa dine in Pasar malam,

`Dine

1 fasa dine in Kebenaran Dine

1 fasa dine in Tanggapan antivaksin

Fasa 3: Belum Vaksin Pun Boleh Dine

Kita ingat dah tinggi sangat dah tu, sekali 20 Ogos, we break new record.

  • Risiko penyebaran virus Covid-19 adalah jauh lebih tinggi di dalam premis berbanding di luar.

  • Apapun bersyukur selalu dengan apa yang kita miliki hari ini dan sentiasa ingat setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya.

  • Pendapat penulis juga tidak semestinya akan kekal.

'Dine

Jadi peniaga tu jangan pengotor, jaga amanah meniaga tu.

  • Pertimbangan itu dibuat mengambil kira perkembangan positif kadar vaksinasi lengkap populasi dewasa di seluruh negara yang telah melebihi 50 peratus.

  • Pada masa sama, Muhyiddin berkata, pemilik premis kedai makan perlu memastikan individu yang memasuki premis untuk dine-in mesti menunjukkan sijil vaksinasi Covid-19, yang menunjukkan individu terbabit telah menerima vaksinasi lengkap.

  • Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Blog ini adalah blog kepunyaan peribadi yang mana segala domain dan hosting atas biaya tuan empunya blog sendiri.




2022 cdn.wmgecom.com