Budak hisap vape - “Nampak Macho, Tengok Artis Jadi Model”, Muka Rupanya Ini Alasan Segelintir Budak Sekolah Hisap Vape

Hisap vape budak “Nampak Macho,

Kecil lagi dah hisap vape! Apa nak jadi budak sekarang!

Hisap vape budak Penulisan Ms.J:

Hisap 'Vape' Boleh Tingkatkan Risiko Mati Pucuk?

Hisap vape budak Budak tular

Hukum Hisap Vape

Hisap vape budak Budak pakai

‘Anak aku sukahati aku’

Hisap vape budak Kecil lagi

Budak pakai lampin hisap vape jadi bahan lawak, doktor persoal respons publik

Hisap vape budak Budak tular

Hisap vape budak Budak pakai

Hisap vape budak Kenapa hisap

Kecil lagi dah hisap vape! Apa nak jadi budak sekarang!

Hisap vape budak Penulisan Ms.J:

Budak tular hisap vape, suami isteri didakwa abai anak

Hisap vape budak Remaja perempuan

Bagi Anak Hisap Vape, Wanita Minta Netizen Jangan Masuk Campur

Penulisan Ms.J: Isu Vape

Ia juga boleh mengakibatkan ketagihan.

  • Anda sebagai vapers , masih tidak mahu insaf? Tapi bila hisap ramai-ramai dengan kawan sambil selang seli dengan air nescafe, rasa tak selesa perut tu tidak ketara sangat.

  • Bila saya tanya, kawan-kawan yang arif kata itu gigitan nikotin yang ada pada cecair pod nanostix tersebut.

  • Untuk mak ayah yang lain, please install google family for parents di phone anda dan google family for children di phone anak-anak.

Hisap 'Vape' Boleh Tingkatkan Risiko Mati Pucuk?

Golongan dewasa, wanita malahan kanak-kanak juga ada yang sudah berjinak-jinak dengan trend berbahaya ini.

  • Kebiasaannya aku jarang minta orang share apa yang aku tulis, terpulang kalian yang membaca, rasa nak share, share, tak nak share takde masalah.

  • Hari ini dia bergurau bagi anak hisap vape, pastu busted dekat orang baru pandai minta maaf.

  • Melihat pengaruh vape kepada orang muda, saya fikir kementerian perlu proaktif untuk mengekang isu ini.




2022 cdn.wmgecom.com