Polis evo - Polis Evo 2 (2018)

Evo polis When Polis,

Evo polis Polis Evo

Polis EVO 3

Evo polis Polis Evo

Evo polis Polis Evo

Discover polis evo 's popular videos

Evo polis When Polis,

Evo polis ‎Polis Evo

Lirik Lagu EVO

Evo polis POLIS EVO

Nonton Film Polis Evo 2 (2018) subtitle indonesia dan english

Evo polis Lirik Lagu

Evo polis Lirik Lagu

Polis Evo (2015) — The Movie Database (TMDB)

Evo polis Discover polis

POLIS EVO Review

Polis Evo 2 2018 ENGSUB WEBRip XviD MP3

Lirik Lagu EVO — Joe Flizzow ft SonaOne OST Polis EVO Kejut harimau yang sedang tidur Masuk jalan mati susah untuk hidup Korbankan harga diri kerana ego Nanti kena tangkap aha Di jalan raya masih jalan bergaya My crew with me till the wheels fall off uh Takde tayar tetap ada janji Sumpah setia hingga akhir hayat dan hujung dunia Budak-budah gua bawah blok masih ada di ghetto Kereta dah tukar blok boleh cucuk Toretto Dan budak-budak dalam blok-blok ibu pejabat masih bermesyuarat Guna setiap saat Kan gua dah cakap budak kartel cekap Tabik dari askar, polis dan pengakap Main monolpoli korang masih main congkak Lu merangkak kalau nak tengok gua dongak Budak Subang semua kenal kapal terbang So fly gari pramugari sorang-sorang No lah Flizzow tidak pernah tipu korang In top form tapi bukan cakap pasal borang Ke kiri ke kanan Hati-hati bila di jalanan Di sini di sana Cari kawan jangan cari lawan Jangan kejut harimau yang sedang tidur Salah masuk jalan mati susah untuk hidup Jangan korbankan harga diri kerana ego Salah nanti kena tangkap dengan polis evo Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup Wow lu pasang waze pukul 3 pagi tengok sekali no cops Tiba-tiba bila simpang kiri ada roadblock U turn? The atmosphere turned turbid when a group of terrorists headed by Hafsyam Jauhari attacked and captured the island.

  • Aplikasi Polis Evo dipersembahkan oleh Astro Go Play dan Astro Shaw.

  • The reluctant and mismatched pair is made to work together to solve the mystery of the drugs.

  • Retrieved 12 December 2018.




2022 cdn.wmgecom.com