Pkp sambung - TERKINI: PKP Sambung Lagi Esok

Sambung pkp PKP disambung

Sambung pkp PKP Sambung,

PKP Sambung Lagi! Nak Kata Apa?

Sambung pkp PERJALANAN SEBAGAI

Sambung pkp TERKINI: PKP

PKP Sambung, PM Umum Jenis Bantvan Yang Akan Diberikan Oleh Kerajaan

Sambung pkp PKP Sambung

Sambung pkp MGNews: PERCAYALAH!

PKP disambung hingga Raya Haji?

Sambung pkp PKP penuh

Sambung pkp PKP sambung?

Sambung pkp PKP 3.0

PKP disambung hingga Raya Haji?

Sambung pkp Fasa I

PKP 3.0 dilanjutkan, tak berakhir 28 Jun

Sementara itu, Ismail hari ini berkata kerajaan juga akan melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan PKPD di beberapa lokaliti di Kedah dan Sabah selama dua minggu bermula Ahad ini bagi membendung penularan Covid-19 di lokaliti berkenaan.

  • Kerajaan juga akan mengumumkan mengenai bantuan menyeluruh yang akan diberikan kepada rakyat pada Isnin atau Selasa ini.

  • Dua bulan selepas kejadian tersebut, aku terkejut disapa dari belakang oleh uncle azim ketika aku sedang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah ku.

  • Semalam kes baharu ialah 5,841 kes dengan jumlah kematian 84 kes, bagaimanapun kes sembuh turut mencatatkan peningkatan dengan 5,411 kes.

PKP disambung dua minggu hingga 28 Jun

Sementara itu, beberapa lokaliti akan ditamatkan PKPD pada tengah malam esok iaitu 19 daripada 21 Mukim dalam daerah Kuala Terengganu, tiga taman perumahan di Sabak Bernam, empat Rumah Panjang Ulu Sungai Sebakong dan Sungai Duan, Mukah, Sarawak, Taman Sinar Harapan, Tampoi, Johor dan tiga lokaliti di Tawau, Sabah iaitu Kampung Pasir Putih Blok B, Projek Perumahan Rakyat PPR Taman Sri Balung dan Kampung Baru Pasir Putih.

  • Sekarang nih aku duduk dekat kelantan.

  • Jangan berprasangka yang membisu tak membantu.

  • Fasa 1 kawalan pergerakan kekal dalam Pelan Pemulihan Negara PPN sehingga tiga indikator yang digariskan dicapai, kata Tan Sri Muhyiddin Yassin.
2022 cdn.wmgecom.com